Agenda

November
13
11:00

Fascinaties en verbeelding versteend - Hardenberg - expositie deel 3

Hardenberg

  • De expositie begint 9 oktober en duurt tot en met 13 november.
  • De officiële opening (met Taart) is zaterdag 16 oktober om 11.00 uur.
  • De openingstijden van HardenbergArt/Kunstuitleen zijn: Woensdag/donderdag/vrijdag 14.00 -17.00 uur. Zaterdag (gedurende deze expositie)  11.00 - 16.00 uur.
  • HardenbergArt, Parkweg 1a4, Hardenberg. 

19 keramisten, 19 keramische verhalen.
 
Verrassend, divers en succesvol waren de eerste (2) edities van de Regio Expositie 2021 van SKNN leden uit Overijssel/N.O. Gelderland in Beeldentuin Witharen. In de maanden oktober en november is het de beurt aan de derde groep: 19 keramisten exposeren hun werk in de open ruimte en in monumentale vitrines van HardenbergArt.
 
De expositie begint 9 oktober en duurt tot en met 13 november. De officiële opening (met Taart) is zaterdag 16 oktober om 11.00 uur. 
 
De kern van deze expositie is het werk van 19 keramisten. Van aardewerk tot porselein, fragiel, monumentaal, kleurrijk..... 19 fascinaties in keramiek verbeeld. 

Daarnaast wordt ook hier “de Vuursculptuur” geëxposeerd. Een keramisch sculptuur: resultaat van een samenwerking van 16 SKNN leden o.l.v. van Anna Selderijk en gestookt tijdens de opening op 24 juli in Witharen.
 
Ook hebben 17 keramisten uit de Regio Overijssel/N.O. Gelderland meegewerkt aan het project “Bord en Taart”. Belangeloos hebben zij één of meerdere  (taart)borden gemaakt en ter beschikking gesteld voor de verkoop. Verkoopprijs is € 15,00. De opbrengst gaat in zijn geheel naar Kindernoodhulpfonds Save the Children.
 
Zoals we allen weten kent het werken met klei zowel hoogte- als dieptepunten... Bij de opening van deze expositie eten we bij de koffie/thee Taart van deze unieke borden. Een feestelijk hoogtepunt!