Uitnodiging internationaal beelden tentoonstelling in België (28/06-13/10/2024)

Home Forums Vraag en antwoord Uitnodiging internationaal beelden tentoonstelling in België (28/06-13/10/2024)

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
 • Auteur
  Berichten
 • Ignace Clarysse
  Gast
  Aantal berichten: 4

  Art Sanctuary nodigt u vriendelijk uit om een voorstel in te dienen voor het internationale beelden-evenement ‘De Betoverende Tuin 2024′ in Jodoigne, België. Het integreert beeldhouwwerken met andere kunstuitingen, zoals poëzie, muziek, dans en waarom geen theater?
  We publiceren een poëziebundel met foto’s van de beeldhouwwerken als cataloog.

  Tijdens de zomer van 2024 vindt ‘De Betoverende Tuin’ voor de elfde keer plaats in een gestructureerde, natuurlijke beeldentuin met water, contrasten en verrassingen in overvloed.
  Deze vindt plaats in België, op de taalgrens tussen Jodoigne, Hoegaarden en Tienen; halverwege tussen Brussel, Liège en Namur en op het ‘RAVEL’-fietspad dat Leuven, Tienen, Hoegaarden, Jodoigne met Namur verbindt.

  We hebben ‘Water en vuur’ als werktitel gekozen.

  U vindt alle details op onze website (mobile update in process) http://www.de-betoverende-tuin.info in drie talen en ook op http://www.facebook.com/SanctuaryArt, … Een honderdtal websites supporteren deze tentoonstelling.

  Bezoekers uit alle hoeken van België en zelfs uit de buurlanden bewonderen de tentoonstelling. Gedurende hetzelfde seizoen bezoeken ze ons meerdere malen, telkens vergezeld door andere bezoekers.
  Dit jaar werken we samen met een aantal kwaliteitsvolle organisaties in Wallonië en Vlaanderen.

  Informatie voor beeldhouwers: De sculpturen worden tijdens de tentoonstelling buiten in de tuin tentoongesteld. We raden kopers aan om kleine sculpturen tijdens de winter binnen te zetten. Veel van de werken worden gekocht voor binnenshuis. We houden van sculpturen die verschillende materialen combineren. We zijn gespecialiseerd in glaskunst (+/-50% van de sculpturen).

  Informatie voor de dichters: We vragen u om nieuwe gedichten te creëren die communiceren met de werken in de tuin. Na selectie worden ongeveer vijftig gedichten in een bundel gepubliceerd. In 2023 zijn er tijdens de tentoonstelling driehonderd bundels gedrukt, verkocht of uitgedeeld. We printen een selectie van de gedichten op glaspanelen en plaatsen die naast de werken (het gedicht ‘communiceert’ met het werk!).

  We willen ook optredens organiseren, in de vorm van ‘Walking recitals’ met muzikanten, dichters, … en dit minstens één keer per maand tijdens de openingsuren van de tentoonstelling.

  We vragen u om voor vrijdag 01 maart 2024 foto’s van mogelijk geschikte beeldhouwwerken of uw voorstel tot samenwerking te zenden naar Ignace Clarysse, – organisator, e-mail info@ignace-clarysse.com.
  U kunt meer informatie krijgen per telefoon +32 (0) 493 628 540 of per e-mail.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)
Reageer op: Uitnodiging internationaal beelden tentoonstelling in België (28/06-13/10/2024)
Je informatie:
Ga naar de bovenkant