Vrolijke Beestenboel op Wildschutserve

30-11-2015
12 november, De Stapel. Vanaf zaterdag 21 november aanstaande is het een vrolijke ’Beestenboel’ bij Beeldenatelier Wildschutserve in De Stapel.

Tijdens deze gevarieerde expositie met werk van zeven kunstenaars staan dieren van boerderij, erf en veld centraal. In etsen, schilderijen en beelden van brons en keramiek laten de koeien, kippen en paarden, maar ook reeën, hazen en heideschapen zich van hun mooiste kant zien. Ook mooi: de kachel brandt, de toegang is gratis en de koffie ook! De expositie ‘Beestenboel’ opent op zaterdag 21 november om 13.00 uur. Tot en met 20 december a.s. bent u van harte welkom op Wildschutserve, Stapelerweg 29 in De Stapel (bij de Wijk) van vrijdag t/m zondag, van 13.00 tot 17.00 uur, of op afspraak.


De bomen zijn kaal, de winter staat voor de deur en het is stil op het land… Nu het vee weer op stal staat en de donkere dagen voor Kerst naderen, presenteert Beeldenatelier Wildschutserve een expositie waarin het dierenleven van het Reestdal kleurrijk, elegant en soms zelfs humoristisch is ‘verbeeld’. Het oude cultuurlandschap van het Reestdal herbergt een gevarieerd dierenleven. Naast de dieren van boerderij en erf, zoals koeien, paarden en kippen, hebben ook heideschapen, reeën, dassen en tal van andere dieren hier hun thuis. Door de keuze van werk in uiteenlopende stijlen en technieken biedt de expositie voor ieder wat wils. Wie weet vindt u hier voor uw geliefde, familielid of vrienden een heel bijzonder Sinterklaas- of Kerstcadeau!


Deelnemende kunstenaars zijn: Susanne Vianen (schilderijen en beelden in brons), Han van Hagen (etsen), Heleen Goutbeek (schilderijen), Lia van Rhijn (keramiek), Bert Denneman, Stella Heinen en Just Walter (allen: beelden in brons). Meer informatie treft u op www.wildschutserve.nl.