Nieuwe Keramiekgids 2022 SKNN

15-12-2021
De Stichting (SKNN) brengt om de 4 jaar een nieuwe gids uit waarin de leden- keramisten uit Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel, Flevoland en Noordoost-Gelderland zich kunnen presenteren. De gids 2022 is de 12e editie en In deze gids zijn een record aantal van 112 keramisten opgenomen met een persoonlijke pagina met hun naam, adres, werkwijze etc. en een tweetal foto’s.

Het zal velen van de lezers niet ontgaan zijn dat we in augustus gestart zijn met het versturen van de uitnodigingen. Hiervoor is een nieuwe werkgroep gevormd ter voorbereiding en verwerking van alle gegevens, hetgeen een beste klus is.
Inmiddels zijn alle gegevens met succes verwerkt en liggen momenteel bij de drukker. De gids heeft afmeting 17x17 cm met ringband zoals de gids van 2018.

De presentatie van de nieuwe keramiekgids vindt plaats tijdens de opening van een expositie met werkstukken van de deelnemers in deze gids. Dit zal zijn in de galerie ‘De Fabriek’ van het CBK te Emmen. De opening is gepland op vrijdag 18 februari om 16.00 uur. In overleg met het CBK hebben we besloten dat er een opening zal zijn in klein comité. Daarnaast verzorgen we een digitale invulling die voor iedereen te zien zal zijn en zodanig dat de expositie in de volle aandacht wordt geplaatst.
Als de plannen veranderen zullen we jullie daar nader over informeren!

De expositie is van 19 februari tot 29 mei 2022 te bezoeken, voor openingstijden zie: CBKEmmen.nl. De gids is vanaf 19 februari te koop bij de deelnemende keramisten en bij het secretariaat SKNN. De verkoop adviesprijs € 5,-.

Het is mooi als we als leden allemaal reclame gaan maken voor de nieuwe ledengids en onze expositie via eigen netwerk. Hiervoor kun je de poster downloaden:

Via deze link kun je bovenstaande poster downloaden als PDF.
Via deze link kun je bovenstaande poster downloaden als afbeelding.

Met vriendelijke groet,
werkgroep keramiekgids 2022