Keramisten

Jeannine Indeweij Gerlings

Nieuwstraat 4,
7814 PX Emmen

Als kind werd ik al gefascineerd door de natuur, het leven en kunst. Daar ik toen nog niet wist welke vorm van kunst het zou worden ging ik mijzelf te ontwikkelen in mode. Met de jaren besefte ik dat ik paranormale gave beschikte en ging deze verder ontwikkelen. Ik ontdekte dat ik mijn gedachte moest overbrengen op iets tastbaars en ik koos toen voor houtsnijwerk, vandaar dat mijn eerste beelden van hout zijn gemaakt. Ik werd met bovennatuurlijke krachten gestuurd om dergelijke beelden te maken. Na houtsnijwerk heb ik opleidingen gevolgd op o.a. de Vrije Universiteit en ben ik met keramiek gaan werken. Mijn handen werden geleid om beelden te maken en met mijn passie en gedrevenheid maakte ik beelden tot in de perfectie. Door exposities te houden met mijn beelden heb ik bekendheid gekregen en krijg ik opdrachten om beelden te maken van mensen en overleden mensen(dierbaren), want ik kan van foto’s een perfect gelijkend beeld maken, zodat het voor diegene die mij het beeld liet maken het beeld altijd een prettige herinnering is en zal blijven aan diegene waarvan het beeld is gemaakt. Naast beelden van mensen maak ik ook beelden van dieren, fantasie en wordt mij vaak ingegeven om Indianen te maken.

De realistische beelden en fantasie beelden, welke ik heb gemaakt en waarvan de meeste nog in mijn eigen collectie staan, maken deel uit van perioden van mijn leven. Mooie tijden, moeilijke tijden, trieste gebeurtenissen in mijn leven, deze geven mij voldoende inspiratie om beelden te maken, hierdoor heb ik mijzelf steeds verder ontwikkelt tot het niveau waarop ik nu mijn beelden maak. Alles moet perfect en mooi zijn om naar te blijven kijken.

Door mijn passie en inlevingsvermogen kan ik zeggen, dit zijn mijn beelden: BEELDEN MET EEN ZIEL

Waardoor vele mensen mij, waaronder ook dierenliefhebbers zijn, nog altijd dankbaar voor het beeld wat ik heb gemaakt van hun dierbare.

Tel.: 0591-562811
M.: 06-51807642

beeldenmeteenziel@gmail.com

www.beeldenmeteenziel.nl