5e Klei(n) Filmfestival SKNN

22-08-2016
5e Klei(n) Filmfestival SKNN, met de titel: ’ Wit en Waarachtig’

Ook in 2017 weer een Klei(n) filmfestival. Voorgaande filmfestivals waren zo succesvol dat we wederom besloten hebben dit voor de vijfde keer te gaan organiseren!


Een lustrum dus en dat vieren met taart op taartplateaus.De SKNN-deelnemers aan het filmfestival kunnen meedoen met de wedstrijd: ‘maak je ultieme keramiek taart-schaal’ De eerste voorbereidingen voor het filmfestival zijn dus reeds begonnen.Het is ons weer gelukt een aantal interessante films te bemachtigen.Het thema is porselein waarvan we de oorsprong en toepassing van vroeger en heden zullen belichten. Het wordt een dagvullend programma met een 5-tal films, een interessante lezing en demonstratie.


Het filmfestival vindt plaats op zaterdag 18 februari 2017 aanvang 9.30 uur tot ca 17.30 uur, in het gebouw van Cultureel Centrum De Plataan, adres: Vledderstraat 3  7941 LC te Meppel. Gezien de grote belangstelling voor deze filmfestivals, ook van buiten de SKNN, heeft dit altijd al geleid tot overboeking en reservelijsten. Het is dus zaak je tijdig op te geven! In september zullen de SKNN leden een persoonlijke uitnodiging met programma ontvan-gen.   Andere geïnteresseerden voor het filmfestival kunnen een programma en aanmeldformulier opvragen via E-mail: filmfestival@sknn-keramiek.nl  


Kosten: € 40,- pp voor leden SKNN, niet leden € 50,- pp  inkl. koffie/thee en lunch.