Taxatiedag in het Nationaal JeneverMuseum ‘Pracht & Prul’

do 16 november 2023 - do 16 november 2023

Schiedam

Het Nationaal Jenevermuseum Schiedam organiseert in samenwerking met Veilinghuis Vendu Rotterdam op donderdag 16 november van 10:00 uur tot 17:00 uur een Taxatiedag ‘Pracht & Prul’. Op zoek naar de verborgen schatten in je huis? Wil je weten wat die erfstukken echt waard zijn? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de waarde van dat kopje van oma, die oude jeneverfles of een schilderij dat al jaren op zolder staat? Iedereen is welkom op deze Taxatiedag, die plaatsvindt in het kader van de tentoonstelling ‘Blauw van de Jenever, keramiek in de jeneverindustrie’.

Hoe werkt het?

Om te zorgen dat alles soepel verloopt op de Taxatiedag, vragen we je vriendelijk om je van tevoren te registreren. Dit helpt ons om wachttijden te minimaliseren en een efficiënte taxatieservice te bieden.

Aanmelden kan via  https://vendurotterdam.nl/afspraak-maken/#/

Klik dan bij Categorie: Taxatie en je kan je aanmelden voor de taxatiedag

Breng je items mee naar het Jenevermuseum op de aangegeven datum en tijd. Onze experts zullen je bezittingen zorgvuldig beoordelen en taxeren. Je ontvangt een deskundige schatting van de waarde en extra informatie over je items.

Wat kun je verwachten?

Tijdens onze Taxatiedag kun je al je bezittingen laten beoordelen door ervaren experts en taxateurs. Of het nu gaat om antiek, sieraden, kunst, meubels, munten, postzegels, of andere (waardevolle) items, onze deskundigen staan voor je klaar om hun inzichten en expertise met je te delen.

Toegang en kosten
Het museum is op deze Taxatiedag, donderdag 16 november, gratis te bezoeken.

Bijschrift foto’s: Taxatiedag bij  Lijstenatelier bij Suzanne Klüver.

Taxateur Nicholas le Clercq  tijdens een van onze taxatie dagen.

2023-10-31T08:33:42+00:00
Ga naar de bovenkant