Het zit erop: de Zomerexpositie 2021 van de SKNN

za 13 november 2021 - zo 14 november 2021

Na driekwart jaar voorbereiding konden we de hele zomer en herfst  genieten van de keramiek van onze leden. Eerst in de beeldentuin in Witharen en daarna in HardenbergArt.
Wat een kunst in allerlei variaties.

Velen hebben de kans benut om te komen kijken. En verkocht werd er ook. Hoogtepunten waren, wat ons betreft, De Vuurstook in Witharen en het project Taart en Bord in Hardenberg. Dat laatste leverde € 825.- op van de sponsor, en € 775,- van de verkoop van de bordjes. Een prima resultaat !!!! De bedragen zijn overgemaakt naar War Child en Save The Children. Onze hartelijke dank hiervoor.

Wij willen hier nog meer mensen bedanken:
Allereerst de galeriehouders: Thea Dijkema  en Louis van Vilsteren in Witharen en het HardenbergArt Team met Gert  Gerrits in Hardenberg. Zonder hun medewerking was het allemaal niet gelukt met organiseren, inrichten , afrekenen enz.
Ook dank aan de deelnemers, die hun werk tentoon wilden stellen. De leden, die hun handen uit de mouwen staken voor het maken van het object van de vuurstook en Anna Seldenrijk die het zo vakkundig begeleid en gestookt heeft. En natuurlijk ook degenen die zulke lekkere  taarten bakt en voor de opening in Hardenberg. Kortom: dank aan iedereen die deze exposities tot een succes maakten.

Na overleg hebben we besloten de Vuursculptuur, als symbool van de SKNN samenwerking, en als dank voor haar bijna tomeloze inzet voor het bestuur van de SKNN, een permanente plaats te geven in de tuin van Lia van Rhijn.

Al met al hebben de vele handen het werk lichter gemaakt. De exposities hebben de contacten bevorderd en de aandacht voor keramiek  en de SKNN vergroot.
En daar deden we het voor.

Job, Caroline, Harma en Rimke

2022-02-09T14:52:56+00:00
Ga naar de bovenkant