regio expositie Noord – BinnenBuiten

za 15 oktober 2022 - zo 23 oktober 2022

Expositie Binnen/Buiten

15 tot en met 23 oktober 2022 in Park Vijversburg

In de herfstvakantie is de expositie van regio Noord van de SKNN te zien in Park Vijversburg, vlakbij Leeuwarden. De titel Binnen/Buiten laat vele associaties de vrije loop. De werken zijn zowel binnen op sokkels als buiten vrijstaand in het gras te bewonderen. Ook zijn de werken die binnen staan van buitenaf te zien. Ook hebben sommige kunstenaars in hun werk een bijzondere band tussen binnen en buiten verbeeld.

Er zijn ruim 42 keramische werken tentoongesteld van 21 leden van de stichting. De volgende leden, waaronder ook een aantal nieuwe, doen mee: Karel Sterk, Lydia Kruiper, Annet Alferink, Wout van Doornik, Lia van Rhijn, Willy Donselaar, Paula Deutekom, Janny Steenstra, Anastassia Solovieva, Wybren Veenstra, Janne Hamstra-Bierma, Patty Ament, Annet Hamster, Hidde Idzinga, Wietske Hellinga, Dineke Taal, Team HEAN, Brenda Hardijk, Jet Twijnstra, Hetty Grooten en Gina Bilyam.

De werken zijn opgesteld in en rond de Villa, de Regentenkamer, de Salonkamer, het Paviljoen en de Theekoepel. Laat je verrassen door de zeer verschillende werken met de klei als gemeenschappelijke grondstof!

In de weekenden van 15/16 oktober en 22/23 oktober staat er een kleitafel klaar voor de kinderhanden die zelf de klei willen voelen. Ook zal er een speurtocht zijn langs alle werken, met aan het eind voor ieder kind een kleine verrassing als beloning.

Op zondagmiddag 23 oktober klinken de klanken van het zangduo Syta & Marije, zodat deze expositie extra feestelijk wordt uitgeluid.

In de weekenden zijn er suppoosten aanwezig die vragen over het werk kunnen beantwoorden: tussen 11 en 17 uur, en op woensdag 19e, donderdag 20e en vrijdag 21e tussen 13 en 16 uur.

Welkom! En hou ook onze Facebook en Instagram in de gaten.

Meer informatie over het park is te vinden op www.vijversburg.nl. Het park vraagt een toegangsprijs van €2,50, is alle dagen open van 8-18 uur en honden en fietsen zijn er niet toegestaan.

2022-09-15T12:53:04+00:00
Ga naar de bovenkant