Stel je voor

vr 18 februari 2022 - zo 29 mei 2022

Voordat het zover was moesten we heel wat hindernissen nemen.

Eerst de onduidelijkheid rond de coronamaatregelen, toen de storm maar gelukkig een week later konden we jullie verwelkomen. Net als voorgaande jaren is de tentoonstelling weer met veel zorg en aandacht ingericht met dank aan Suze van de Ster en haar vrijwilligers.
Hansje en Lia werden geïnterviewd door Radio Drenthe. Irma van de Zande was in de geschiedenis van het CBK gedoken en testte onze kennis over de titels van de voorgaande keramiekexposities. Hansje bedankte in haar toespraak de beide dames Elze Klute en Willy Hoogstraaten die heel veel werk verzet hebben om de gids tot stand te brengen.

Het is fijn om vast te kunnen stellen dat we met  de vrijwilligerspool de juiste weg in zijn geslagen.
Met name om uiting te geven aan de titel “Stel je voor” had Lia een tegel klei geprepareerd.
Zij nodigde de aanwezige keramisten uit om met persoonlijk gereedschap of stempel hun signatuur achter te laten in de klei. Het was een geanimeerd gebeuren.


Op 23 maart hebben Hansje en Lia een bezoek gebracht aan Jan Boer. Zij hebben namens de SKNN veel dank uitgesproken voor zijn jarenlange inzet.

SKNN Expositie – Stel je voor – De Fabriek, de Galerie van het CBK Emmen

De presentatie van de nieuwste SKNN keramiekgids en de expositie “Stel je voor” van de objecten uit deze gids vindt plaats vanaf 18 februari t/m 29 mei 2022 in de galerie van het CBK te Emmen (www.cbkemmen.nl).

De keramiekgids is te bestellen bij: secretariaat@sknn-keramiek.nl (verkoopprijs € 5,-)

Sknn gids

2022-03-25T18:24:13+00:00
Ga naar de bovenkant